• Traiteur Smits, Kuilenstraat 2 6231 AW Meerssen
  • Openingstijden zie onze contactpagina

Traiteur Smits

de kracht van

Traiteur Smits

is gestart op 16 november 2013 op de kuilenstraat nr. 2 te Rothem. Waar voorheen René en Miets Schroeders gevestigd zaten. Zij hebben hier tientallen jaren voor heerlijke buffetten gezorgd en nog veel meer! Zij stonden in Limburg voornamelijk bekend om hun warme hammen en koude schotels. Deze heerlijke hammen en koude schotel zetten wij met alle liefde voort.

Deze beenhammen, die op ambachtelijke wijze worden gemaakt, valt bij iedereen goed in de smaak iets wat u niet vaak meer tegen komt. Dit geldt tevens ook voor de koude schotel die op grootmoeders wijze gemaakt wordt met soppevleis (soepvlees).
Dit zijn slechts een paar ambachtelijke gerechten van ons menu.
Vandaag de dag wordt er niet meer zoveel aandacht geschonken aan dit soort producten. Dit is echter erg jammer omdat men zo de sublieme
ambachtelijke smaken verliest.

Traiteur Smits is er veel aan gelegen dat deze ambachtswijze ook gewaarborgd blijft en dat de sublieme smaken blijven bestaan.
Dit geheel blijft dan ook zeker bestaan en zal ook het boegbeeld van de zaak blijven. Wij hopen u graag te helpen een fantastisch buffet te mogen
verzorgen van A tot Z.
Image
de winkel van

Traiteur Smits

U kunt bij ons in de winkel terecht voor vers van het mes boterham beleg, stoven en heerlijke broodjes. Onze stoven komen uit eigen keuken waaronder goulash, zuurvlees, saté, tete de veau, chili con carne, duvelkesvleis, knien in saijs en nog veel meer.
Wij hebben iedere week andere gerechten zodat jullie niet iedere week verrast worden door ons lekkers!

Buiten onze ambachtelijke koude schotel a la Schroeders hebben wij ook nog andere rauwkosten en salades die wij ook zelf maken, kom gerust binnen en kijk wat we dagvers op voorraad hebben. Ons assortiment zal veelal wijzigen ivm seizoenen maar de hardlopers zullen er altijd blijven.