• Traiteur Smits, Kuilenstraat 2 6231 AW Meerssen
  • Openingstijden zie onze contactpagina

Broodjes

take away

Bij Traiteur Smits

willen we je een uitzonderlijke culinaire ervaring bieden. Al onze broodjes worden met passie en vakmanschap bereid, met alleen de allerbeste streek ingrediënten. We combineren traditionele smaken met een vleugje innovatie om je een unieke en bevredigende maaltijd te bezorgen.

BAGUETTES KOUD

Ontdek de smaak van verfijning met onze heerlijke koude Baguettes bij Traiteur Smits.
Geniet van een perfecte combinatie van versgebakken brood en hoogwaardige ingrediënten die je zintuigen prikkelen. Onze koude Baguettes zijn de ideale keuze voor een gezonde en smaakvolle lunch of een snelle lekkernij onderweg.

BAGUETTES WARM

Onze 'Warme Sjink Baguette' is een ware traktatie voor liefhebbers van vlees. Deze worden nog op de traditionele manier bereid.
Met dun gesneden sjink en onze eigen huisgemaakte sjerpe saijs is dit broodje een ware smaaksensatie die je keer op keer wilt beleven. Of kies voor onze onweerstaanbare 'Slagersbal Baguette', belegd met lekker gehaktbal, smaakvolle saus is een ware verwennerij voor je smaakpapillen.

LIMBURGSE BROODJES

Stap binnen in de heerlijke smaken van Limburg met onze typische Limburgse broodjes bij Traiteur Smits! Ontdek de culinaire tradities van deze prachtige regio met elke hap van onze speciale Limburgse broodjes. Bereid met liefde en ambachtelijke finesse, zijn deze broodjes een eerbetoon aan de authentieke smaken die Limburg te bieden heeft.

SPECIALS

Naast onze warme en koude broodjes hebben wij ook nog voor de liefhebbers onze specials, bijvoorbeeld onze 'Carpaccio Baguette'. Beleef de combinatie van onze eigen gemaakte truffelsaus met heerlijk carpaccio vlees, parmazaanse kaas en zongedroogde tomaatjes een harmonie van smaken die je zal doen watertanden.

Voor een uitgebreid overzicht download onze broodjesfolder